Våre ansatte

Rune Vedal

Rune Vedal
Daglig leder

Solveig Vedal

Solveig Vedal
HR leder

Anders Vedal

Anders Vedal
Teknisk leder

Simon Vedal

Simon Vedal
Kundeleder

Runes

Runes Minivarehus

Også kalt Runes På Kjelsås, eller bare Runes ble startet i 1970 av Alf Vedal. Alf oppkalte butikken etter sin sønn Rune, som da bare var 9år, i håp om at han en dag skulle ta over butikken.
Så i år 2000 tok Rune Vedal over butikken og moderniserte den, pusset den opp samt gjorde om på mye av det gamle. Og i 2010 hadde vi 40års jubileum. Vi har et stort vareutvalg, konkurransedyktige priser, hyggelige ansatte og hyggelige kunder!

Historier fra Runes i media:

Nordre Aker Budstikke – Runes holder koken
Fisk enten vi vil eller ikke

Runes har spesiallisert seg innen sol/innsyns skjerming

Vi forhandler Vema Interiør og har stor utstilling med både flere og større produktprøver. Her kan du få inspirasjon innen gardiner og solskjerming. Kom å utforsk de mange ulike gardinløsningene som finnes. Hos oss står vi klare med inspirasjon og profesjonell veiledning for å hjelpe deg med å finne akkurat den løsningen som du søker.

Vi har også utstilt forskjellige vinduer med gardin løsninger slik at du kan få et inntrykk i hvordan det kan se ut hjemme hos deg.

Måltagning og montering

Vi kommer gjerne på hjemme besøk der vi har med et lite farge utvalg av produktene du er intresert i, gir deg råd om plassering og type gardin løsning.

Det er viktig at målingen blir presise og til det benytter vi laser måler med god presisjon. Dersom du vil måle selv og kommer innom butikken er vinduene vi har utstilt enkle å vise hvordan man kan måle på.

Montering av produktet er også noe vi foretar oss om ønskelig.